Extra examentraining

Om je goed voor te bereiden op je eindexamen biedt het JFC een aantal mogelijkheden om je extra voor te bereiden op het examen.

1. Na de voorjaarsvakantie krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor examentraining in een aantal vakken. Deze trainingen worden gegeven door docenten van het JFC, van 3 - 21 april. Op 8 en 9 mei  individuele hulp op afspraak door je eigen docent.

2. Daarnaast organiseert Lyceo, in samenwerking met het JFC, examentrainingen op maandag 24 en dinsdag 25 april. De trainingen vinden plaats op het Johannes Fontanus College. Informatie heb je ontvangen via de mail en is ook te vinden via www.lyceo.nl/jfc .

3. Ook organiseert het JFC zogenaamde proefzittingen: je maakt een volledig examen (naar keuze) waarbij je je lesboeken erbij mag houden. Voor H5 is dit op maandag 10 april; voor V6 op dinsdag 11 april; M4 heeft een verplicht proefexamen Nederlands op woensdag 10 april en een vrijwillige proefzitting op donderdag 13 april (vak naar keuze).

4. Je kunt natuurlijk ook gebruik (blijven) maken van de hulp van TopTutors. Informatie hierover kun je krijgen bij mw. Hanna Hoogenraad ( hannahoogenraad@toptutors.nl )

Rekentoets herkansen

Examenkandidaten mogen de rekentoets herkansen op 16 maart.
VWO-6-leerlingenhebben een laatste kans op 24 mei.
Mavo-4-leerlingen en Havo-5-leerlingen mogen herkansen nĂ¡ het examen, ergens in de periode 29 mei t/m 9 juni.
Houd je mail in de gaten, je krijgt een linkje gemaild waarmee je je kunt opgeven.