Zip Your Lip 2019

Op maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019 wordt de actie Zip Your Lip georganiseerd op het JFC. Zip Your Lip is een actie van World Vision, waarbij er geld wordt opgehaald voor kinderen in Afghanistan. Op dit moment hebben 150 leerlingen van het JFC zich aangemeld voor de actie. De leerlingen mogen tijdens deze actie 24 uur niet eten (wel water en thee drinken), om stil te staan bij de hongersnood die men ervaart in Afghanistan.

Leerlingen laten zich voor deze actie sponsoren door vrienden, familieleden, buren en andere betrokkenen om jongeren in Afghanistan weer een toekomst te bieden. De organisatie van Zip Your Lip op het JFC ligt in handen van de leerlingenraad van het JFC.

Dit is de actuele stand

 

 

Wilt u het goede doel helpen en (één van) onze leerlingen sponsoren, dan is dit uw kans! Twijfel niet en mail gerust (leerlingenraad@jfc.nl). Uw hulp is altijd welkom! Zip Your Lip is echt een onvergetelijke en bijzondere ervaring, waar leerlingen nog jaren over napraten! Meer informatie? https://zipyourlip.worldvision.nl/

Programma

Het startsignaal van Zip Your Lip is op maandag 11 maart om 17.00 uur. Gedurende de hele avond zullen er activiteiten worden georganiseerd, zoals lasergamen, films kijken, creatieve workshops etc. om de honger een beetje te doen vergeten. De avond wordt afgesloten met een bonte avond. Op dinsdag 12 maart volgen de leerlingen gewoon hun lessen en na schooltijd vinden er weer activiteiten plaats, zoals film kijken, spelletjes spelen, voetbaldarts etc. Zip Your Lip wordt uiteindelijk op dinsdag 12 maart om 17.00 uur afgesloten met een brood- en soepmaaltijd.Het startsignaal van Zip Your Lip is op maandag 11 maart om 17.00 uur. Gedurende de hele avond zullen er activiteiten worden georganiseerd, zoals lasergamen, films kijken, creatieve workshops etc. om de honger een beetje te doen vergeten. De avond wordt afgesloten met een bonte avond. Op dinsdag 12 maart volgen de leerlingen gewoon hun lessen en na schooltijd vinden er weer activiteiten plaats, zoals film kijken, spelletjes spelen, voetbaldarts etc. Zip Your Lip wordt uiteindelijk op dinsdag 12 maart om 17.00 uur afgesloten met een brood- en soepmaaltijd.