Kennismaken

We zouden u en jou dolgraag willen uitnodigen bij ons op school om de gezellige sfeer te proeven, maar gezondheid staat bij ons voorop. Daarom laten we onze kennismakingsactiviteiten dit schooljaar alleen online plaatsvinden. 

​Download onze folder

Voor ouders

We hebben alle informatie zo veel mogelijk voor u gebundeld. Bekijk deze pagina en de speciaal voor u bestemde video's.

Digitaal kennismaken? U vindt ons ook op de VO-gids.

Voor groep 8-leerlingen

Helaas kunnen we je niet ontmoeten tijdens bezoek groep 8. Dat vinden we super jammer! Jouw leerkracht zal wel aandacht besteden aan het JFC tijdens de middag dat jullie langs zouden komen. We wensen je veel plezier!

Kennismaken voor de zomervakantie

Is uw kind aangemeld en toegelaten, dan volgt voor de zomervakantie nog een kennismakingsmoment met de mentor en de klasgenootjes. Op deze manier is de overgang na de zomervakantie minder spannend. De eerste dagen na de grote vakantie zetten we de kennismaking in een rustig tempo voort.

Exacte data en tijdstippen weten van de kennismakingsmomenten? Check de belangrijke data.

Junior Fontanus (voor vwo-leerlingen)

Wil je graag extra uitdaging in groep 8? Kun je je vastbijten in vraagstukken? Denk je veel na over dingen waarover je niet op school leert? Bedenk je graag mooie dingen? En maak je ze het liefst met je handen?

Voor alle kinderen die meer kunnen en willen, is het Junior Fontanus bedoeld. Dit is ook een mooie mogelijkheid om al echt goed kennis te maken met ons.