Kennismaken

18, 19 en 21 november 2019 is het "bezoek groep 8". Dan zijn alle basisscholen in de omgeving van harte welkom om met hun groep 8-leerlingen 3 lesjes te bezoeken*. Zo kunnen de kinderen de sfeer proeven bij ons op school. De begeleidende ouders krijgen een rondleiding. Voor de ouders van groep 8 organiseren we op 31 oktober 2019 een speciale ouderavond. Verder kennismaken kan tijdens de Open Avond die op donderdagavond 30 januari 2020 plaatsvindt.

* Mocht uw basisschool niet meedoen aan het "bezoek groep 8", dan kunt u zich als ouder ook individueel aanmelden bij dhr. Maarten Mannee (mn@jfc.nl). Indien mogelijk graag uiterlijk 2 november opgeven.

Is uw kind aangemeld en toegelaten dan volgt voor de zomervakantie nog een kennismakingsmoment met de mentor en de klasgenootjes. Op deze manier is de overgang na de zomervakantie minder spannend. De eerste dagen na de grote vakantie zetten we de kennismaking in een rustig tempo voort.

Exacte data en tijdstippen weten van de kennismakingsmomenten? Check de belangrijke data.

Junior Fontanus (voor vwo-leerlingen)

Wil je graag extra uitdaging in groep 8? Kun je je vastbijten in vraagstukken? Denk je veel na over dingen waarover je niet op school leert? Bedenk je graag mooie dingen? En maak je ze het liefst met je handen?

Voor alle kinderen die meer kunnen en willen, is het Junior Fontanus bedoeld. Dit is ook een mooie mogelijkheid om al echt goed kennis te maken met ons.