Serge van de Heg nieuw lid college van bestuur

In de achterliggende periode is gezocht naar de opvolger van Klaas de Waard. Na een zorgvuldig proces van werven, selecteren, voeren van gesprekken en afstemmen zijn wij blij en trots om te kunnen melden dat het JFC per 1 augustus 2021 een nieuw lid van het college van bestuur zal hebben.

Het is een bekend gezicht voor jullie en ons allemaal, namelijk dat van Serge van de Heg. Hij heeft de afgelopen jaren de onderbouwafdeling van het vwo geleid. Serge begon ooit zijn middelbare schoolloopbaan op het JFC en zal nu als lid van het college van bestuur aan de slag gaan. Het ontwikkelen van talenten en benutten van kansen komt zo op een mooie manier tot uitdrukking. 

Wij feliciteren Serge met deze nieuwe stap in zijn loopbaan en wensen hem veel inspiratie, leiding, energie en plezier in zijn nieuwe functie. In de komende periode zal gewerkt gaan worden aan de aan de invulling van de positie van afdelingsleider vwo onderbouw die openvalt nu Serge deze stap maakt. 

Het huidige lid college van bestuur, Klaas de Waard, zal het JFC verlaten na oplevering en opening van ons nieuwe JFC-schoolgebouw. Tussen 1 augustus en zijn vertrek zal hij zich daarop richten.