Vacature applicatiebeheerder

Per 1 april a.s. ontstaat er een vacature voor de functie van applicatiebeheerder (0,8 – 1,0 fte), daarom zoeken wij een nieuwe collega. 

Functieomschrijving

Je zorgt voor de applicatieontwikkeling en –beheer van het bestaande informatiesysteem en levert een bijdrage aan de applicatieontwikkeling van nieuw te ontwerpen informatiesystemen. 

Wij gebruiken Magister als leerlingvolgsysteem. Denk daarbij aan: aanwezigheidsregistratie, cijferinvoer en het lesrooster. Zowel docenten, leerlingen als ouders maken er gebruik van. Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het inrichten, beheren en optimaliseren van de applicatie Magister. 

Je signaleert en analyseert proactief mogelijke knelpunten en incidenten en vertaalt deze naar oplossingsvoorstellen. Bij nieuwe releases ga je aan de slag met het inrichten, (door) ontwikkelen en testen van de applicatie. Je onderhoudt contacten met de applicatieleverancier.

Je hebt een nauwe en actieve samenwerking met docenten, schoolleiding en collega's van systeembeheer. Je maakt deel uit van het planbureau, die naast jouw functie bestaat uit twee roostermakers en een medewerker leerlingenadministratie. 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO-4, richting ICT of aantoonbaar gelijkwaardig niveau.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie in het onderwijs.
  • Je hebt ervaring met het inrichten van administratieve processen en geautomatiseerde gegevensverwerking.
  • Je bent analytisch, stressbestendig en proactief.
  • Je bent goed in staat zelfstandig te werken en je neemt initiatief tot verbeteringen. Daarbij weet jij je te verplaatsen in de gebruiker.
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig.

Van alle medewerkers vragen wij meelevend lidmaatschap van een protestants christelijke kerk.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal 8. De trede is afhankelijk van het huidige salaris. 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO.
We zijn een werkgever die veel mogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden biedt,  die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Informatie en sollicitatie

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Informatie: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Serge van de Heg, lid college van bestuur, telefoon: 0342-491469 (werk), email: scvandeheg@jfc.nl

Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Connie van den Top-Gilles, medewerker P&O, jjvandentop@jfc.nl.

De sluitingsdatum is vrijdag 21 januari a.s. Na deze datum zullen wij je informeren over het vervolg van de procedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 4. 
 

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.
 
We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:
  • we zijn gedreven en in beweging
  • we zijn gelijkwaardig en aanvullend
  • we zijn trots en positief
  • we zijn christen en respectvol