Vacature docent Beva ISK 

Voor het lesgeven aan de leerlingen (11-18 jaar) van de ISK zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent beeldende vakken. Het betreft een vacature van 6 lessen. De lessen worden gegeven op maandag of donderdag.

Omschrijving

ISK Barneveld is voor anderstaligen, voor leerlingen die nog geen of nauwelijks Nederlands spreken, lezen en/of schrijven. Zij moeten zich voorbereiden op een toekomst waarin het gebruik van de Nederlandse taal een cruciale rol speelt.
Internationaal betekent dat leerlingen uit de hele wereld welkom zijn op de ISK.
Schakelklas betekent dat een leerling naar de ISK gaat om te schakelen naar het reguliere onderwijs, bijvoorbeeld naar het VMBO, HAVO, VWO, PRO of naar MBO/ROC. Dat zal na een periode van anderhalf tot twee jaar plaats vinden.
 

Wij vragen

  • bevoegd voor beeldende vakken of hiervoor studerend;
  • (bij voorkeur) ervaring en affiniteit met ISK-leerlingen;
  • een warme en professionele benadering ten opzichte van de doelgroep;
  • een stevige en flexibele persoonlijkheid;
  • van nieuwe collega’s dat zij grondslag, doel en overige benoemingscriteria onderschrijven en meelevend lid zijn van een protestants-christelijke gemeente.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal LB. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO. 
Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Inlichtingen: voor meer informatie kun je contact opnemen met Joanne Vuijk-Koudijzer, teamleider ISK, telefoon 06-25109122 of per mail vkj-isk@jfc.nl
 
Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Gonda de Jong-Slump, P&O-adviseur, hjdejong@jfc.nl.  
 

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.
 
We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:
we zijn gedreven en in beweging
we zijn gelijkwaardig en aanvullend
we zijn trots en positief
we zijn christen en respectvol