Vacature docent bewegingsonderwijs 1e graads

Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent bewegingsonderwijs 1e graads of studerend voor 12-18 lessen. 

Functie-eisen

1e  graads bevoegd
meelevend lid van een protestants christelijke kerk
 
We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt, die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.
 

Arbeidsvoorwaarden

De salarisinschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO. Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Informatie en sollicitatie

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!
 
Informatie: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L.A. Minderhoud, voorzitter college van bestuur, telefoon 0342-491469 (werk) of mobiel 06-34486874 of per mail laminderhoud@jfc.nl.
 
Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je per mail sturen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Gonda de Jong-Slump, P&O adviseur, hjdejong@jfc.nl
 
De sluitingsdatum is 30 mei a.s. Na de sluitingsdatum zullen wij je informeren over het vervolg van de procedure.

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.
 
We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:
we zijn gedreven en in beweging
we zijn gelijkwaardig en aanvullend
we zijn trots en positief
we zijn christen en respectvol