Vacature docent Engels 2e graads

Voor het nieuwe kalenderjaar (januari) zoeken wij een docent Engels 2e graads of in opleiding. Het betreft een vacature van 9 - 12 lessen.

Vereisten

  • 2e graads en of studerend voor 2e graads
  • meelevend lid van een protestants christelijke kerk

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Arbeidsvoorwaarden

De inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Inlichtingen: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L.A. Minderhoud, voorzitter college van bestuur, telefoon 0342-491469 (werk) of mobiel 06-34486874 of per mail laminderhoud@jfc.nl

Sollicitaties: stuur je sollicitatiebrief en CV voor 23 maart a.s. naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Gonda de Jong-Slump, P&O adviseur, Postbus 108, 3770 AC Barneveld of per mail naar hjdejong@jfc.nl

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.

We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:

  • we zijn gedreven en in beweging
  • we zijn gelijkwaardig en aanvullend
  • we zijn trots en positief
  • we zijn christen en respectvol