Vacature docent muziek

Voor de periode van juni tot november a.s. zoeken wij een docent muziek voor 14 lessen per week. Het betreft een vervanging tijdens zwangerschapsverlof van een collega. De lessen worden gegeven op 3 dagen. 

Functie-eisen

  • bevoegd voor muziek of in opleiding (gevorderd en/of LIO/Blokstage)
  • meelevend lid van een protestants christelijke kerk

Het JFC beschikt over twee ruime muzieklokalen met beide 3 geluidsdichte (oefen)studio’s. Er is veel ruimte en instrumentarium om in verschillende groepen/bands te spelen. De lokalen beschikken over IMac computers met muziekprogramma’s waar leerlingen op kunnen werken. Het zijn praktijklokalen: er staan geen tafels en stoelen. De faciliteiten die het lokaal biedt, nodigen uit tot musiceren. Verder speelt muziek (naast het vak) een grote rol op het JFC. Muziekavonden, open podia en muziektheater zijn jaarlijks terugkerende onderdelen.
We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt, die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal LB, de inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO. 
Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Informatie en sollicitatie

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Informatie: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L.A. Minderhoud, voorzitter college van bestuur, telefoon 0342-491469 (werk) of mobiel 06-34486874 of per mail laminderhoud@jfc.nl.

Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Gonda de Jong-Slump, P&O adviseur, hjdejong@jfc.nl 

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.

We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:

  • we zijn gedreven en in beweging
  • we zijn gelijkwaardig en aanvullend
  • we zijn trots en positief
  • we zijn christen en respectvol