Vacature docent Nederlands 2e graads of in opleiding

Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent Nederlands 2e graads of in opleiding voor 20 – 25 lessen per week (0,8 – 1 fte).

Functie-eisen

  • 2e graads of studerend
  • meelevend lid van een protestants christelijke kerk

We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt, die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal LB, de inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Informatie en sollicitatie

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Ben je voor minder uren beschikbaar? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Informatie: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L.A. Minderhoud, voorzitter college van bestuur, tel. 06-34486874 of per mail laminderhoud@jfc.nl.

Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Gonda de Jong-Slump, P&O-adviseur, hjdejong@jfc.nl.

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.

We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:

  • we zijn gedreven en in beweging
  • we zijn gelijkwaardig en aanvullend
  • we zijn trots en positief
  • we zijn christen en respectvol