Vacature lid College van Bestuur

Wij zijn op zoek naar een:

Lid voor het College van Bestuur

met de aandachtsgebieden Onderwijsondersteunend personeel (OOP),
huisvesting, financiën, formatie, samenwerkingsverband

Bedrijfsprofiel

Het Johannes Fontanus College (JFC) is een school met 2.200 leerlingen op één locatie en in één gebouw. Dat is bijzonder en vraagt om goed na te denken over de vormgeving van het onderwijs. Het JFC is een christelijke scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium, gevestigd in Barneveld. Leerlingen komen ook uit Lunteren, Nijkerk, Putten, Scherpenzeel, Renswoude en Kootwijkerbroek.

 

Daarnaast is er de Internationale Schakel Klas Barneveld (ISK) voor anderstaligen, voor leerlingen die niet of nauwelijks Nederlands spreken, lezen en/of schrijven, in samenwerking met andere scholen en de gemeente Barneveld.
Leerlingen werken er aan hun toekomst en gaan, op hun eigen niveau, ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. Op het JFC leer je hoe je deze talenten maximaal kunt ontwikkelen.

Het motto is dan ook: Trots op wie je bent!

Het College van Bestuur

Het College van Bestuur (CvB), met een voorzitter en een lid, vormt het bevoegd gezag van het Johannes Fontanus College. Het CvB is eindverantwoordelijk voor alle strategische portefeuilles en is gesprekspartner voor de interne en externe stakeholders.

Het Lid CvB is verantwoordelijk voor:

  • Onderwijsondersteunend personeel (OOP)
  • Huisvesting
  • Financiën
  • Formatie
  • Samenwerkingsverband

Profielschets

Het nieuwe lid CvB is een inspirerende, energieke en ondernemende bestuurder met een heldere visie en onmiskenbare leiderschapskwaliteiten, die de organisatie in haar voedingsgebied positioneert als een maatschappelijke onderneming en een vooraanstaande partner.

Download profielschets

Informatie en sollicitatieprocedure

De werving & selectie van de lid College van Bestuur wordt begeleid door Klaas Pool. Voor nadere informatie kunt u met hem contact opnemen via 

06-20402190 of klaas.pool@erikversteege.nl.

Download informatiepakket

>> Solliciteer direct