Vacature TOA

Voor de vervanging van een zieke collega zoeken wij z.s.m. een technisch onderwijsassistent (TOA) voor natuurkunde voor 0,5 fte. 

Functie omschrijving

De TOA ondersteunt de docent en de vakgroep bij de lesgevende taak en bij de begeleiding van de leerlingen, verricht assisterende taken (zonder directe aanwezigheid van de docent), heeft taken met betrekking tot onderhoud, beheer en veiligheid,

Aan lesondersteunende taken wordt de meeste tijd besteed.
Door de ontwikkelingen in het onderwijs kunnen TOA's ook worden ingezet voor andere vakken en taken.

Functie-eisen

  • Bij voorkeur afgeronde relevante opleiding en ervaring als TOA. 
  • Oplossingsgericht, nuchter handelen en een plezierige, maar duidelijke benadering van leerlingen zijn belangrijke eigenschappen.
  • Van alle medewerkers vragen wij meelevend lidmaatschap van een protestants christelijke kerk.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal 6. De trede is afhankelijk van het huidige salaris. 
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO.
Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden
We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt, (vraag naar onze secundaire arbeidsvoorwaarden), die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Informatie en sollicitatie

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? 
Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!


Informatie: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Serge van de Heg, lid college van bestuur, telefoon: 0342-491469 (werk), email: scvandeheg@jfc.nl

Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Connie van den Top-Gilles, medewerker P&O, jjvandentop@jfc.nl.

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.

We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:

  • we zijn gedreven en in beweging
  • we zijn gelijkwaardig en aanvullend
  • we zijn trots en positief
  • we zijn christen en respectvol