Vacature docent wiskunde 2e graads

We zoeken een 2e graads docent wiskunde voor 20-25 lessen (0,8-1,0 fte). De lessen worden gegeven in de onderbouw havo en atheneum.

Vereisten:

  • 2e graads bevoegd of studerend voor 2e graads
  • meelevend lid van een protestants christelijke kerk

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Ook als je meer of minder wilt werken, dan hopen we dat je solliciteert.

De inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Inlichtingen: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L.A. Minderhoud, voorzitter college van bestuur, telefoon 0342-491469 (werk) of mobiel 06-34486874 of per mail laminderhoud@jfc.nl.

Sollicitaties: solliciteer direct of stuur je sollicitatiebrief en CV naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Gonda de Jong-Slump, P&O adviseur, Postbus 108, 3770 AC Barneveld of per mail naar hjdejong@jfc.nl.

De sluitingsdatum voor deze vacature is:  donderdag 18 april a.s.  Na de sluitingsdatum informeren je over het vervolg van de procedure.

Solliciteer direct

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.

We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:

  • we zijn gedreven en in beweging
  • we zijn gelijkwaardig en aanvullend
  • we zijn trots en positief
  • we zijn christen en respectvol