Vacature docent O&O en technator

Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent O&O en techno+ voor 0,6 – 0,1 fte.

Heb jij belangstelling voor de wereld van bèta en techniek?  Het technasium is een onderwijsstroom voor havo en vwo voor leerlingen die belangstelling hebben voor de wereld van bèta en techniek. Het kernvak van het technasium is het examenvak Onderzoeken en Ontwerpen (O&O).

In dit vak lossen leerlingen bètatechnische problemen op. In de onderbouw laat je als docent de leerlingen kennis maken met de zeven werelden van bèta en techniek: Lifestyle & Design, Mens & Medisch, Science & Exploration, Water, energie en natuur, Market & Money, Mobiliteit & Ruimte, Voeding & Vitaliteit.

Meer over het technasium

Functie-eisen

  • 1e/2e graads bevoegd 
  • meelevend lid van een protestants christelijke kerk

We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt, die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal LB, de inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Informatie en sollicitatie

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kerwin van Twillert, afdelingsleider, telefoon 0342-491469 (werk) of mobiel 06-23275720 of per mail ksvantwillert@jfc.nl.
 
Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je mailen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Gonda de Jong-Slump, P&O-adviseur, hjdejong@jfc.nl

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.
 
We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:
we zijn gedreven en in beweging
we zijn gelijkwaardig en aanvullend
we zijn trots en positief
we zijn christen en respectvol