Vacature docent O&O en technator

Voor het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent O&O en technator. 

Als docent geef je 12 – 15 lessen aan  havo en vwo-leerlingen in de onderbouw. Als technator ben je de spin in het web voor het technasium op onze school en ben je het gezicht van het technasium binnen en buiten de school. Je hebt gevoel voor kwaliteit en kan die tegenover collega’s bewaken en bijsturen.

Functie-eisen

  • 1e/2e graads bevoegd 
  • meelevend lid van een protestants christelijke kerk

We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt, die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal LB, de inschaling is afhankelijk van het huidige salaris. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO en wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Informatie en sollicitatie

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kerwin van Twillert, afdelingsleider, telefoon 0342-491469 (werk) of mobiel 06-23275720 of per mail ksvantwillert@jfc.nl.
 
Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je tot 30 juni a.s. mailen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Gonda de Jong-Slump, P&O-adviseur, hjdejong@jfc.nl

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.
 
We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:
we zijn gedreven en in beweging
we zijn gelijkwaardig en aanvullend
we zijn trots en positief
we zijn christen en respectvol