Van groep 8 naar de brugklas 

Zit je in je laatste jaar van de basisschool in De Glind? Dan komt je middelbare school periode steeds dichterbij. Spannend, maar ook heel leuk en leerzaam! Weet je nog niet zeker naar welke middelbare school je wilt gaan? Neem dan eens een kijkje op het JFC. Het Johannes Fontanus College is een christelijke scholengemeenschap in de regio van De Glind, namelijk in Barneveld. Van De Glind naar Barneveld lijkt misschien een grote stap, maar deze stap zet je niet alleen. Wij zorgen er graag voor dat je jezelf thuis voelt op onze middelbare school.

JFC: middelbare school in regio De Glind

Het Johannes Fontanus College ligt in Barneveld en dus in de directe omgeving van De Glind. Het is daarom een prima afstand om op de fiets naar school te gaan met je medeleerlingen. Een kleine dertig minuten fietsen en je bent op school.

Op het JFC werken zowel de docenten als de leerlingen samen aan een prettige en positieve sfeer op school. Door deze prettige samenwerking is er een oprechte en hechte band tussen de leerlingen op school. Er is aandacht voor iedereen, waardoor iedere leerling de ruimte krijgt om zijn of haar talenten optimaal te ontwikkelen. Heb je problemen met bepaalde dingen of extra begeleiding nodig bij bepaalde vakken? Dan kijken we samen met je mentor hoe wij je de beste begeleiding kunnen geven.

Onze kernwaarden

Wij kijken naar mogelijkheden en niet naar beperkingen. We zijn benieuwd naar jouw talenten en we hopen je te mogen verwelkomen op onze school! Op het JFC word je echt gezien en is er aandacht voor elkaar. Samenwerken en vertrouwen zijn belangrijke begrippen op onze middelbare school. Dit zorgt voor een hechte en oprechte band met elkaar! 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze school, maar heb je nog een aantal vragen? Laat je ouders even contact opnemen. Je kunt ons bellen/en of mailen. Hier vind je ook meer informatie: Aanmelden brugklas.