Christelijke middelbare school omgeving Ede 

Kom je uit het mooie Ede en verruil je de basisschool voor de middelbare school? Neem dan eens een kijkje bij het Johannes Fontanus College. Het JFC is een christelijke scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs. Vanuit Ede ben je er in 40 minuten met de bus.

Op onze school vinden we het belangrijk dat jij volledig jezelf kan zijn en je talenten kan ontwikkelen. In onze werkwijze volgen we drie Bijbelprincipes: verwachting, vertrouwen en verwondering. Op deze manier werken we samen bewust aan een fijne sfeer op school.

Technasium op het JFC

Heb je belangstelling voor de wereld van techniek? Dan is het technasium wellicht iets voor jou, een onderwijsstroom voor havo en vwo leerlingen. Je leert onder andere om bètatechnische problemen op te lossen. Super leerzaam! Houd wel in de gaten dat je het technasium programma alleen kunt volgen als je het profiel Natuur & Gezondheid of Natuur & Techniek hebt gekozen.

Van Ede naar Barneveld 

Van groep 8 naar de brugklas kan een spannende onderneming zijn. Je gaat naar een hele andere, nieuwe school, waar je weer opnieuw moet beginnen. Gelukkig ben je niet alleen! Er zijn vast wel wat vrienden en vriendinnen die samen met jou van de basisschool in Ede naar de middelbare school in Barneveld gaan.
Wil je meer weten over onze middelbare school of over hoe je jezelf moet aanmelden? Kijk dan hier: Aanmelden brugklas.