Christelijke middelbare school in regio Kootwijkerbroek

Kom je uit Kootwijkerbroek en ben je op zoek naar een leuke middelbare school om jouw brugklasjaar te starten? Dan ben je bij het Johannes Fontanus College aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium. Het JFC is een christelijke middelbare school vlakbij Kootwijkerbroek, namelijk in Barneveld. Dat is maar een klein half uurtje fietsen, ideaal!

Van basisschool naar middelbare school 

Wanneer je in je laatste jaar op de basisschool zit, komt de middelbare school toch wel heel snel dichterbij! Leuk, maar ook best spannend. Je staat immers voor een belangrijke keuze: voor welke middelbare school ga je kiezen? Samen met je ouders en je docent ben je volop bezig met de voorbereiding. Waarschijnlijk wil je graag naar een middelbare school vlakbij Kootwijkerbroek. Wij geven je geen ongelijk! Het JFC is dan de perfecte school voor jou. Waarom? Omdat het prima te doen is om van Kootwijkerbroek naar Barneveld te fietsen. Maar er is natuurlijk meer!

Het Johannes Fontanus College 

Op onze middelbare school worden je talenten maximaal ontwikkeld. We bieden veel mogelijkheden om praktisch bezig te zijn. Je werkt aan je toekomst en ontdekt gaandeweg wat je allemaal goed kunt. Het JFC geeft je daar ook de ruimte voor. Samenwerken en vertrouwen zijn belangrijke begrippen op onze school. We zorgen er samen voor dat je tijd op onze middelbare school een succes wordt. Heb je wat extra hulp nodig? Geen probleem! Uiteraard bieden wij bijles en huiswerkbegeleiding aan. Iedere brugklas is natuurlijk anders, daarom bekijken we graag met jou en je ouders wat het beste bij jou past. Wil je graag meer weten? Kijk dan eens hier: Aanmelden brugklas.