Middelbare school Putten

Kom jij uit Putten en weet je nog niet naar welke middelbare school je wilt gaan? Dan kunnen wij je helpen om deze keuze te maken. Het Johannes Fontanus College (JFC) biedt voortgezet onderwijs aan voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium leerlingen. Op onze school is talentontwikkeling belangrijk. Met ons lesaanbod sluiten wij aan op jouw niveau. Samen werken we aan jouw toekomst en dat doen we in een veilige en sfeervolle omgeving. 

Christelijke middelbare school 

Je gaat van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Dit is een grote stap en deze stap neem jij niet alleen. Wij staan voor je klaar! Iedere dag starten we met een dagopening en we sluiten de dag met een dagsluiting. Door onze christelijke identiteit neemt het vak godsdienst een centrale plek in op het lesrooster. 

De docenten op het JFC bieden kwalitatief onderwijs aan. Wanneer je eenmaal bent geslaagd, ben je er klaar voor om een eigen plek in de maatschappij in te nemen. We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving zodat jij maximaal je talenten kunt ontwikkelen. 

Hoe kun jij je aanmelden?

Wil je jezelf aanmelden voor onze middelbare school? Dan kan via je basisschool. Aanmelden kan vanaf eind januari. Wij gaan dan in gesprek met jouw meester of juf om te kijken welke brugklas het beste bij jou past. Het advies wat jij vanuit je leerkracht meekrijgt is bepalend in welke brugklas je komt. Je kunt aangeven bij welke leerling je graag in de klas wilt als hij/zij hetzelfde studieadvies heeft gekregen.

Aanmelden brugklas