​De overstap naar het voortgezet onderwijs 

Het is bijna zover: het einde van je basisschool tijdperk in Voorthuizen is in zicht en je gaat aan een nieuwe periode beginnen in de brugklas. Altijd even spannend, maar bij het Johannes Fontanus College doen we er alles aan om de overgang van groep 8 naar de middelbare school soepel te laten verlopen. Niet voor niets staan vertrouwen en samenwerken hoog in het vaandel op onze school. 

Christelijke middelbare school omgeving Voorthuizen 

Van je school in Voorthuizen naar de middelbare school in Barneveld is een grote stap, maar deze stap zet je niet alleen. Wij staan voor je klaar! Op het JFC werken we met Bijbelse principes, waaronder andere vertrouwen centraal staat. We vinden het op onze middelbare school ontzettend belangrijk dat er een positieve sfeer voor alle leerlingen wordt gecreëerd, zodat jij jouw talenten maximaal kan ontwikkelen en je jezelf snel thuis voelt op onze school. Voor alle middelbare scholieren uit Voorthuizen willen wij een veilige leeromgeving creëren.

Wist je trouwens dat het maar 22 minuten fietsen is vanuit Voorthuizen naar het JFC? Die 6 kilometer naar Barneveld heb je dus zo overbrugd! En als het regent, kun je ook nog de bus pakken.

Hoe kun jij je aanmelden? 

Heb je uiteindelijk samen met je ouders de knoop doorgehakt en wil je jezelf graag aanmelden voor onze middelbare school? Leuk! Aanmelden kan vanaf eind januari en gaat via je basisschool. Het studieadvies dat je vanuit je docent hebt meegekregen, is een bepalende factor in welke brugklas je terechtkomt. 

Wij zouden het leuk vinden je in het nieuwe schooljaar te mogen verwelkomen op het JFC!

Aanmelden brugklas