Kennismaken

We zijn blij dat de kennismakingsactiviteiten dit schooljaar (zoals het er nu naar uit ziet) door kunnen gaan! Wel houden we met al onze activiteiten rekening met het spreiden van de drukte en bieden we de ouderavond in november en het Open Huis in januari ook online aan. 

​Download onze folder

Voor ouders

U bent op donderdag 11 november van harte welkom bij onze ouderavond. De presentatie over de mavo/havo-brugklassen is van 19.00-20.00. De presentatie over de havo/vwo-, atheneum- en gymnasiumbrugklassen is van 20.30-21.30. In beide presentaties zal uitgebreid aandacht besteed worden aan de havo. Na de presentaties zijn verschillende standjes te bezoeken mocht u vragen hebben.

De link naar het overzicht van onze kennismakingsactiviteiten volgt hier binnenkort. Uw kind ontvangt dit overzicht na de herfstvakantie ook via de basisschool.

We hebben ook speciaal voor u bestemde video's met informatie.

Digitaal kennismaken? U vindt ons ook op de VO-gids.

Voor groep 8-leerlingen

In de week na de herfstvakantie bezorgen we op jouw basisschool een tasje met informatie. Speciaal voor jou en je ouders zit hierin een folder met alle informatie over onze kennismakingsactiviteiten. 

Kennismaken voor de zomervakantie

Is uw kind aangemeld en toegelaten, dan volgt voor de zomervakantie nog een kennismakingsmoment met de mentor en de klasgenootjes. Op deze manier is de overgang na de zomervakantie minder spannend. De eerste dagen na de grote vakantie zetten we de kennismaking in een rustig tempo voort.

Exacte data en tijdstippen weten van de kennismakingsmomenten? Check de belangrijke data.

Junior Fontanus (voor vwo-leerlingen)

Wil je graag extra uitdaging in groep 8? Kun je je vastbijten in vraagstukken? Denk je veel na over dingen waarover je niet op school leert? Bedenk je graag mooie dingen? En maak je ze het liefst met je handen?

Voor alle kinderen die meer kunnen en willen, is het Junior Fontanus bedoeld. Dit is ook een mooie mogelijkheid om al echt goed kennis te maken met ons.